LOGIN

RSS Facebook Twitter YouTube
GLOSSARY       

SEARCHGLOSSARY

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

PROFILESEARCH

Index doesn’t show new posts….

Home Forums Feedback, Suggestions and Support Index doesn’t show new posts….

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  dunc 5 years, 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #299871

    Ferrika
    Participant

    Hi,

    since some days the Forumindex doesn’t show me the new posts on this topics, where I posted in. All other new posts where shown. It’s a mystery…..

    Even in the top bar, no new Post is displayed, where is: “x topic with unread posts ….”

    #313197

    dunc
    Keymaster

    Hi Jutte,

    I’m not entirely sure what you mean. Could you take a screenshot and draw on it the area that you’re referring to?

    #313191

    Ferrika
    Participant

    Hi Dunc,

     

    the next time, when a new post is in a topic, where I wrote, I will make a screenshot. But for your better understanding: on the Forum-Index the pic before the boards is changing to yellow, when there is a new post in. This does not happen to me if the new post is in a topic to which I have already written.

    sf_new_posts.jpg

    And here the posts are not shown too.

    #313133

    Plaamoo
    Participant

    It sometimes happens for me also. Meaning new posts will not be displayed in new posts and the little fish will not be yellow as Jutta said.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.